Omatoimi Trail Run Tammela 2021 järjestetään viikonloppuna 23. – 25.4.2021.

Jokainen halukas voi suorittaa reitin viikonlopun aikana itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Näin on mahdollista nauttia luonnossa liikkumisesta turvallisesti koronasta huolimatta.

Osallistuminen

Osallistuminen on helppoa, eikä maksa mitään. Käy juoksemassa tai kävelemässä reitti. Ota kuva reitin varrelta ja lähetä se alla oleva lomakkeella yhteystietojen ja suoritusajan kanssa. Vain yksi suoritus per osallistuja. Osallistujat ja ajat julkaistaan Trail Run Tammelan sivuilla ja kuvia julkaistaan Trail Run Tammelan facebook sivuilla ja instagrammissa. Voit myös julkaista kuvia matkan varrelta ja julkaista niitä Instagramissa tagilla #trailruntammela .

Palkinto

Kaikki jotka ovat ilmoittaneet tuloksensa 26.4.2021 mennessä, arvotaan yksi 50 euron arvoinen lahjakortti Intersport Forssaan. Lahjakorttia ei voi käyttää verkkokaupassa, eikä muissa Intersport liikkeissä. Arvonnan voitti Marjo Saarenmaa, paljon onnea!

Reitti

Reitti on merkittynä maastoon perjantaista 19.00 sunnuntaihin 18.00 asti. Reitti on merkitty kuvan näköisillä lipuilla. Lähtö on kioskin edestä ja maali on näkötornilla, reitin pituus on n. 8.2km Kannattaa tutustua reittiin tästä (reittiohje ja video).

Voit myös ladata reitin puhelimeen tai äly-/juoksukelloon tästä – TrailRunTammela reitti (gpx).

Ilmoita suoritus

Tulosten ilmoittaminen on päättynyt.

Tulokset

Tulokset löytyvät täältä.