Nocandot

Sami Kuusi, (mara) siviilissä ajoneuvoasentaja. Nuorempana SM-tason yleisurheilija, nyt siirtynyt kestävyyslajeihin. Takana 14 maratonia. Kovin kotimainen saavutus lienee Oxroadultran 100 mailin juoksu ja kruununa tähän saakka PTL Mont Blanc. Osallistui talvisessa sivulajissaan VIerumäen 24h hiihtoon ja hiihti yli 300 km. Melkoinen tekniikka- ja välinefriikki. Useita 24h kisoja ja ultrajuoksuja jo takana. Menestystä SM-kisoista: useita mitaleja talvitriathlonissa, rogainingissa,…

Marko ”Tasku” Tasanen (varamara) pitkän matkan urheiluharrastaja, joka ei pelkää haasteita. Rogainingit, ultrat – kaikki käy. Juoksee maratoneja vuodessa enemmän kuin kukaan.

Mika Penttilä,  siviilissä vanhempi komisario, aktiivinen myös poliittisella saralla Forssan kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Mika on urakoinut legendaarinen Spartathlonin 246,8 kilometriä ja Trans-Slovenian 330 km juoksun ja Tor des Geants -kisan (330 km vuoristossa 150 tunnin aikana) sekä useita 24h rogainingkisoja.

Antti Aaltonen, Määrätietoinen harjoittelija, jonka parhaat tulokset ovat vielä edessäpäin. Melkoinen tekniikkafriikki, joka hanskaa kaikki mahdolliset digitaaliset jutut. Harrastaa juoksun lisäksi pyöräilyä monessa muodossa ja klubin ainut sukelluksen harrastaja.

Kimmo Aalto Vakuutusmies, siivousalan yrittäjä ja luomuviljelijä. Juossut 24 maratonia. Hiihtää vapaalla tyylillä ja on klubin paras lumilautailija. Hurahtanut myös vakavasti pyöräilyyn – omistaa klubin suurimman/ainoan pokaalin pyöräilyn saralta. Pyöräilyjaoston varakapteeni.

Kari Caven Kari on kokenut kikkailija maratoneilla ja kiertänyt niitä New Yorkissa asti. Porukan filosofi – puhuu vähän mutta asiaa. Karppa on myös porukan taiteellinen johtaja – harrastaa maalausta ja soittaa bassoa monessa kokoonpanossa.

Pasi Heino Pyöräilyjaoston kapteeni. Hurahtanut Kimmon kanssa vakavasti pyöräilyyn. Pyöräilee kesät talvet, sillä talvisaikaan pyöräily onnistuu Samin autotallissa. Pyöräilykilometrejä kertyy 7000-8000 vuodessa.

Mikko Jaakkola Savolaistyyppinen hämäläinen, jonka hymy ei hyydy maratonin loppusuorallakaan. Kova kunto johtuu raskaasta työstä. Kivirakentaminen ja puutarhojen perustaminen käy vaivatta. Nocandon tapahtumien innostava ja kannustava huoltopäällikkö.

Jari Junttila, ex-kalevankiertäjä yli kymmenen kierroksen kokemuksella, juossut reilut kolmkisenkymmentä maratonia. Huolehtii NoCanDon kansallisesta ja kansainvälisestä näkyvyydestä näiden sivujen välityksellä. Klubin ainoa BodyCombat harrastaja.

Juha Koskenoja Klubin kovin juoksija (pois lukien ultramatkat). Nuoruudessaan 3000 m esteiden spesialisti. Nopeutta ja kestävyyttä riittää edelleen. Kaukjärven Kierros mennyt kevyesti alle tunnin ja voitto on tullut kahdesti. Kokeillut myös triatlonia, seikkailu-urheilua, reserviläiskisoja, suunnistusta, rogainingia, hiihtoa, uintia, pyöräilyä eli kaikkea kestävyysurheiluun liittyvää. Reservin kapteeni.

Sami Kotiniemi Kiireinen toimitusjohtaja (DA Design), jonka rankkaan työviikkoon mahtuu myös liikuntaa. Työelämän saavutukset ovat kiistattomat ja tuotteita löytyy lähiavaruudesta saakka. Kestävyysurheiluun riittää positiivista sisua enemmän kuin pienestä kylästä.

Mikko Lilja, Juossut 20 maratonia ja takavuosina harrasti triathlonia puolitosissaan. Jäähdytellyt kuntoaan vuodesta 1993 ja nyt ei kulje enää mikään. Aamukahvi voittaa sunnuntailenkit, mut haittaakse? Tykkää hiihdosta, varsinkin televisiosta katsottuna. Tavoitteena juosta maraton lähimmän kolmen vuoden sisään. Saman päivän aikana siis.

Tero Nieminen Rauhallinen insinööri Tammelasta, joka päivätyökseen opettaa autonasentajia ammatti-instituutissa. Geenien vaikutus alkaa näkyä vanhemmalla iällä ja veri vetää lenkkipolulle. Takana kolme maratonia.

Pekka Pura porukan kovin hiihtäjä ja Hämeen kovin soutaja. Harteita riittää hiihtää vaikka Pirkan hiihto pelkkää tasatyöntöä! Tekee harrastuksenaan keväisin 80 mottia halkoja käsipelillä.

Sami Sulkko Riihimäen kiireinen kaupunginjohtaja, joka ymmärtää myös pitää itsestään huolta. Kiireisen ja aikaa vievän työn vuoksi. Ura alkoi Forssan kaupunginjohtajana, mutta nyt työt vievät viikoksi Riihimäelle. Yhteislenkeillä todettu sitkeäksi menijäksi.

Juhani Sjöman Kiireinen liikemies (Mestarihalli – FM-Haus), joka myy ja suunnittelee hallipaketteja. Todellinen meri-ihminen, sillä omistaa hienon huvilan Rymättylän saaristossa.

Mika Talvisilta Laiskanpulskea kulkukauppias, joka nykyisin polulle tai metsään päästyään tuntee olevansa jo perillä. Aiemmin mies kisaili niin kaksi-, kolme- kuin nelipyöräisilläkin laitteilla, crossipyörästä sivuvaunujen kautta päältäajettaviin ruohonleikkureihin. Lasiset solisluut pakottivat lopettamaan ajotouhut ja nykyisin kiinnostuksen kohteena ovat pidemmät juoksu-, rogaining- ja hiihtokisat. Aika touhua!
Tämä oli Mikan omaa tekstiä, josta voi päätellä, että kyseessä on vaatimaton, huumorintajuinen ja kovakuntoinen kaveri.

Petri Torkkel Palomiesten kouluttaja. Kaikki tietävät, että palomiehet ovat kovakuntoisia, joten Petri on jo seuraavalla levelillä. Nähty useasti Kutomon salilla Bodypumpeissa ja muissakin jumpissa. Ehkä klubin leveimmät hartiat.

Niko Junnila Jos tarvitaan kovaa kuntoa ja kestävyyttä niin hakemasi mies on tässä. Osallistunut lukemattomiin ultrakisoihin. Kovin veto lienee PTL Mont Blanc Kuusen Samin kanssa, jossa matkana oli 300 kilometriä ja nousumetrejä 25 000.