Ajankohtaista 2000

NoCanDon syyskuun tapahtumia

Maisematiemaraton + saunailta

JJ suunnisti Kalevan Kierroksen päätökseen. Mikko lupautui mukaan ensi vuonna!

NoCanDon elokuun tapahtumia

Kauden hektisin ja rankin jäsentenvälinen kilpailu eli NoCanDo Triathlon kisattiin Holjana lauantaina. Lisää aiheesta kohdassa ”Triathlon”

NoCanDon heinäkuun tapahtumia

Heinäkuun kokous järjestettiin Liesjärvellä. Kokous aloitettiin saunalenkillä ja loppuilta sujui hyvien tarjoilujen parissa. Tulevaa toimintaa suunniteltiin ja päätettiin avartaa paikallista kulttuuritietämystä: poikettiin Isossa Piipussa. Illan tuoksinassa Kimmo ja Jaska löivät vetoa pitkän matkan uintisuorituksesta. Kumpi lie parempi kun uidaan kilometria puoliksi rintauintia ja puoliksi vapaata? Asia selvitettiin Vesihelmessä seuraavana maanantaina. Jaska oli 7 metrin erolla nopeampi.

JJ jatkaa kalevan kierroksen puurtamista. Heinäkuun laji oli 50 soutu yksinsoutuna. Istuminen sujui jo muutaman päivän jälkeen. Heiska ja Kimmo sparraavat JJ:n pyöräilyä minkä omilta harjoituksiltaan ehtivät. Suunnistusjaosto jatkaa harjoituksiaan paikallisilla iltarasteilla.

NoCanDon kesäkuun tapahtumia

Kesäkuu on tapahtumiltaan tärkein kuukausi:  Tukholman maraton ja kotoinen Suvi-ilta liikuttivat myös nocandoja. Tukholman perinteiset kuviot muuttuivat siten, että matka tehtiin Turun kautta. Mukaan lähtivät kuitenkin maratonkonkarit: Mikko, Kimmo, Heiska, Karppa ja Jussi sekä perinteisenä HangAroundina P Pura. Tulokset kohdassa ”Tukholman maraton”

Toinen tärkeä tapahtuma on Suvi-illan maraton, jossa osallistutaan sekä järjestelyihin että juoksuun. Tarkemmin kohdassa ”Suvi-illan jänikset”

NoCanDon toukokuun tapahtumia

Yhteislenkeillä on ollut tungosta: Kaukjärveä on kierretty oikein urakalla ja väkeä on riittänyt. Mara on petrannut juoksuaan pelottavan paljon. Viikossa on kertynyt kilometrejä keskimäärin yli 70, joten uusi ennätys on varma. Puistojuoksuun osallistui viisi nocandoa: Mika yhdelle kierrokselle, JJ kahdelle kierrokselle sekä Kimmo, Sökö ja Jussi neljälle kierrokselle. JJ oli kahden kierroksen (´lyhyen) listan kärjessä. Seuraavan kerran puistojuoksu on  8.6, joten siinä saa Tukholman maratonin kovettamat jalat taas kuntoon.

JJ pinkoi NoCanDon vuosituhannen ensimmäisen maratonin Yyterin maratonilla aikaan 3.39, joten kauden tavoitteesta jäätiin 10 minuuttia. Vastatuulen piikkiin ei koko aikaa voi sälyttää….

NoCanDon huhtikuun tapahtumia

Suunnistuskausi alkoi korttelirasteilla. Pasi ja JJ pinkoivat rasteilla kauden kärkitulokset. Varamara siirtyi myös sähköpostiaikaan. Huhtikuun kuukausikokouksessa oli päätettävänä isoja asioita. Pöytäkirja on jäänyt maran pöydälle… Loppuilta Agentsien tahtiin

NoCanDon maaliskuun tapahtumia

NoCanDo myös stipendin sekä NoCanDon tunnustuspalkinnon Jukka Lankille kansainvälisestä menestyksestä hiihtosuunnistuksessa. Jukkaa kävi tervehtimässä mara Jussi sekä suunnistusjaosto. JJ kävi sivakoimassa Pogostan hiihdon jo neljättä kertaa. Puistojuoksun juhlatapahtumaan NoCanDo osallistui hyvällä edustuksella.

Varamara Pasi valittiin Forssan Kirjapainon Vuoden urheilijaksi. Kalevan Kierros painoi vaakakupissa tätä valintaa tehdessä.

NoCanDon helmikuun tapahtumia

Penalle syntyi tyttö!

Nocandon viralliset Darts-mestaruuskilpailut pidettiin kuukausikokouksen alla ja voittajaksi heitti hallitseva mara Jussi Kärki. Tiukimman vastuksen tarjosi lämmittelykierroksen voittanut Kimmo Aalto.

Tuloksia:Dartsin NM-kisat:
1) Jussi Kärki,
2) Jari Junttila (ylsi postikorttinsa mukaan Lapissa hyvään tikkasarjaan),
3) Kimmo Aalto,
4) Mikko Lilja,
5) Mika Penttilä,
6) Pasi Heino (saunaa lämmittämässä).

Ystävämme Jukka Lanki aloitti hiihtosuunnistuksen MM-kisat Venäjän Krasnojarskissa hulppeasti, henkilökohtaisella MM-hopeamitalilla. Nämä teot ansaitsevat palkintonsa. Standardin paikka.

NoCanDon tammikuun tapahtumia

Puolet nocandoista osallistui Puistojuoksuun. Yhteensattumien vuoksi osallistumisprosentti jäi näin pieneksi, mutta muutkin olivat hengessä mukana. Jussi osoitti oikeaa asennetta ja saapui paikalle pitkän työpäivän ja yövuoron jälkeen. Asennetta ja harrastusta kaivattaisiin lisää myös suurelta yleisöltä sillä osallistujien lukumäärä on tässä perinteisessä tapahtumassa laskenut.

Katsausta viime vuoteen ja tulevaan juoksukauteen luodataan Nocandon vuosikokouksessa Rimpikodossa perjantaina 28.01. klo 18.

Vuosikokouksessa tehtiin runsaasti ensi kautta koskevia päätöksiä:

 • Maaliskuun kuukausikokouksesta tulee Kimmon suunnittelema elämys jossain farmin suunnalla
 • Huhtikuussa ei järjestetä Kaukolan Kierrosta, vaan se juostaan klubin sisäisenä testijuoksuna viikko ennen vappua. Hinta-laatu -suhteellaan loistanut tapahtuma jää järjestämättä. Kanssajuoksijoita ei kuitenkaan estetä juoksemasta samaan aikaan.
 • Toukokuussa valmistaudutaan innolla kauden päätapahtumaan ja fiiliksiä haetaan Penan sponsoroimassa Garden Partyssa
 • Kesäkuu: Tukholman maraton
  Suvi-illan maratoniin järjestetään tunnelmaa viimevuotiseen tapaan, TsemppiCD 2000 on työn alla
 • Elokuussa järjestetään perinteinen NoCanDo Triathlon
 • Syyskuussa Cooperin testit
 • Puistojuoksuihin otetaan osaa kunhan vain kisakalenteriin mahtuu

Uudeksi maraksi valittiin tiukan äänestyksen jälkeen Jussi Kärki. Jussi valitsi itselleen varamaraksi Pasi Heinon. JJ jatkaa rahastonhoitajana ja Jaska siirtyy lehdistöpäälliköksi.

Klubin ensimmäinen eroanomus hyväksyttiin; Tommi Savo esitti eroanomuksen, joka hyväksyttiin.

Vuoden lajityypilliset tavoitteet lyötiin lukkoon. Seuraavassa kauden tavoitteet maratonilla:

 • JJ:         alle 3.30
 • Söko:    alle 3.45
 • Mikko   alle 3.20
 • Jussi      alle 4.45
 • Jaska     alle 4.44
 • Mika      alle 3.25
 • Karppa  alle 3.59
 • Kimmo   alle 3.44